U četvrtak, 14. travnja 2022. od 10:00 do 11:30 sati i u petak, 15. travnja 2022. od 17:30 do 19:00 sati u Dječjoj kući, u Kontejneru, u organizaciji Gradskog kazališta lutaka Rijeka bit će održane kreativne likovne radionice „KOKODA“.

Od kartona i papira veselih šarenih boja te raznih drugih materijala iz naše okoline polaznici radionice napravit će svoje male košarice, u stilu cvjetne livade, mame koke ili malih pilića, koje će kasnije biti lijepi ukras ili koristan predmet povodom blagdana Uskrsa. Oni koji budu dodatno zainteresirani, mogu napraviti i štapnu lutkicu po želji, a na temu blagdana i proljeća.

Voditeljice radionice su Marija Volkmer i Luči Vidanović, naše likovne umjetnice.

Radionica je namijenjena za uzrast 4+, uz napomenu da djeca vrtićkog uzrasta moraju biti u pratnji starije osobe. Maksimalan broj polaznika na svakoj radionici je 20.

Cijena ulaznice za polaznika iznosi 35,00 kuna, a ulaznice se mogu kupiti putem portala Mojekarte.hr ili rezervirati na mail blagajna.gklri@gmail.com te kupiti na mjestu zbivanja najkasnije 30 minuta prije početka održavanja programa.

Veselimo se s vama! Pi, pi, pi!

organizira: Gradsko kazalište lutaka Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content