Od 18.30 do 19.00 h na pozornici na otvorenom u dvorištu Benčića čast da otvore Zimsku priču u Benčiću pripast će malim bubnjarima Ri Rock Akademije koji će sve prisutne zagrijati veselim bubnjarskim ritmovima. Akademija je stvorena s idejom razvitka i poboljšanja riječke alternativne scene, a prije svega podrazumijeva jedinstveno mjesto učenja i razvoja inovativnosti. Programi je prožet drugačijim, “alternativnim” pristupom, odmakom od klasičnog podučavanja i glazbene teorije, a usmjereni na glazbenu praksu, samostalno ili grupno stvaralaštvo.

Radionica uličnog bubnjana, osim samog učenja sviranja ritmova, usmjerena je i ka drugim elementima kao što su: timski rad i suradnja, zajedništvo, fokusiranost, kreativnost, stvaralaštvo, motorika, disciplina, ispucavanje negativnih emocija i stresa, relaksacija i opuštanje… Osim svega navedenog ona je i odličan test za pronalaženje novih bubnjarskih talenata ali i odličan temelj za njihov prelazak na cijeli bubnjarski set.

Ulaz je slobodan!

organizira: Grad Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content