Radionica foleyja, sinkronizacije i zvučnih efekata naša je tradicionalna proljetna radionica koju sustavno provodimo godinama, s radošću pripremamo, s lakoćom izvodimo i s veseljem slušamo rezultate!

Na ovoj radionici bavit ćemo se jednom specifičnom tehnikom koju zovemo foley, a to je vještina izvođenja zvukova za film. Oblikovanje zvuka vrlo je važno za potpun doživljaj određenog filma, a ono uključuje šumove, glazbu, često i dijalog.

Tijekom 4 dana, polaznici/e radionice snimat će i oblikovati zvuk za jedan kratki animirani film. Koristit ćemo mnogo rekvizita – naizgled običnih predmeta koji proizvode sasvim neobične zvukove, glazbene instrumente, glasove, pa čak i svoja tijela! Pridruži nam se i otkrij čaroban i maštovit svijet zvukova u filmu.

Voditelji radionice: Daniel Žuvela i Ana Jurčić

Napomena: naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 25 EUR.

Po završetku radionice na e-mail prijavitelja stiže uplatnica koju roditelj/staratelj treba platiti do datuma navedenog kao dospijeće računa na uplatnici.

Broj mjesta na radionici je ograničen, a potvrda o sudjelovanju dolazi e-poštom.

Način prijave – putem obrasca.

Radionica se odvija u sklopu programa “Dodatna iz filma” sufinancirana sredstvima Grada Rijeke, Hrvatskog audiovizualnog centra i Agencije za elektroničke medije.

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content