Mnogi od nas vole i znaju za format pub kvizova koji su zabavan način provođenja slobodnog vremena. E, mi smo mali za pubove, ali u Dječjoj kući imamo “Baltazar” u kojem se pije dobar kakao i sok pa ćemo se tu zabavljati uz zabavan obiteljski kviz posvećen knjigama, stripovima, pop kulturi.

Vrijeme održavanja: 29. 4. u 18 sati 

Lokacija: Dječja kuća

Izvođač: Marija Rađa 

Dob: 6+obitelj 

Prijava: prijave.programi@gkri.hr  

Timovi mogu imati do 8 članova što znači da možete sudjelovati sami sa svojom obitelji, udruženi s drugima ili kako vam već paše. Najboljem timu naravno stići će i neka nagradica. U svemu nećemo biti preozbiljni ni prestrogi, cilj je samo da se u petak navečer dobro zajedno zabavimo. Ugodan petak zajamčen.  

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content