Vrijeme: 22. 4. u 11 sati

Lokacija: Dječja kuća 

Dob: 8 – 12

Izvođač: Dalia Kager 

Način prijave: prijave se primaju putem obrasca ovdje.

Računala i mobiteli gadgeti su koje koristimo svakodnevno. Bez njih bi nam život bio nezamisliv i puno toga bismo otežano obavljali. No, kako računala međusobno komuniciraju? Kako se podatci štite i kako računala mogu naučiti prepoznavati i razlikovati objekte? Na ovoj interaktivnoj radionici naučit ćete ponešto o šifriranju i umjetnoj inteligenciji, a postat ćete i čovjek-računalo te iz prve ruke vidjeti kako računala razmjenjuju podatke. Možete li biti brži od pravih računala? Dođite i zabavite se s nama!Voditeljica radionice, Dalia Kager, učiteljica je Informatike u neprekidnoj potrazi za novim i zanimljivim metodama i alatima s pomoću kojih će svojim učenicima nastavu učiniti suvremenom i atraktivnom. Zaljubljenik je u prirodu i fotografiju, entuzijast i nepopravljivo vjeruje da se znanje samo dijeljenjem množi.

Voditeljica radionice, Dalia Kager, učiteljica je Informatike u neprekidnoj potrazi za novim i zanimljivim metodama i alatima s pomoću kojih će svojim učenicima nastavu učiniti suvremenom i atraktivnom. Zaljubljenik je u prirodu i fotografiju, entuzijast i nepopravljivo vjeruje da se znanje samo dijeljenjem množi.

Program se održava kao dio djelovanja American Cornera Rijeka. 

Preporučena dječja knjiga:

Tom Jackson, Cristina Guitian: Hakeri

Tom Jackson, Cristina Guitian: Ljudi budućnosti

Tom Jackson, Cristina Guitian: Klimatske promjene  

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content