Pametno-šašavo-kreativni trio mladih internauta na prikladno neobičan način, uz igru i pjesmu i pokoju bezopasnu akrobaciju, približit će svijet Interneta svoj djeci koja mu hrle u susret. Maša, Alex i Net – internauti su prve klase i tu su da pomognu da se bez mnogo padova i natučenih koljena naprave prvi koraci po valovitim internetskim stazama te da se od početnika sva djeca pretvore u prave, vrsne INTERNET GENIJALCE.

Tekst: Marija Antić

Režija: Iva Peter-Dragan

Igraju: Tea Šimić, Bojan Ban, Filip Lugarić

Autor glazbe: Matija Antolić

Dizajn svjetla: Milan Kovačević

Kostimi: Tatjana Štasni

Scenografija: Iva Peter-Dragan

Koreografkinja plesne točke: Jelena Vojković

Voditelj tona: Tomica Kraljić

Asistentica na probama: Ana Bakšić

Izvršna producentica: Ivana Boras

Produkcija: Agencija Projektil i Triko Cirkus Teatar

TRIKO CIRKUS TEATAR je profesionalna nezavisna kazališna grupa iz Zagreba. U proteklih 10 godina marljivo su radili na promicanju stila suvremenog cirkuskog i kazališnog klauna u našoj regiji kroz produkcije predstava i programa, uključujući festivale, radionice i međunarodna okupljanja različitih umjetnika. U sklopu projekta KLAUNSKA PLATFORMA koji provodimo već devet godina organizirali smo radionice svjetski poznatih klaunova i klaunovskih pedagoga kao što su Jango Edwards, David Shiner, Lee Delong, John Towsen, Ira Seidenstein. Naše aktivnosti uključuju umrežavanje na europskoj i globalnoj razini. Radili smo u suradnji sa Sveučilištem Galway u Irskoj, predstavili Hrvatsku na Europskoj noći kazališta u Bruxellesu, kao iu Croatie La Voici – nacionalnom programu za promicanje hrvatske kulture u Francuskoj, gostovali u SAD-u, Kini i Meksiku.

Osvojili smo brojne nagrade kao grupe kao i pojedinačne nagrade umjetnika koji su radili u našoj produkciji.

Cjelokupan program, više informacija o svakoj predstavi i radionici možete pronaći na www.zbirkus.com, gdje je potrebno i rezervirati svoje mjesto za svaku aktivnost u kojoj želite sudjelovati. Ulaznica za svaku predstavu je 5 eura, dok će za radionicu Cirkuskih vještina biti potrebno izdvojiti 15, a za radionicu Dječja kuća za biljke 10 eura.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content