U četvrtak 8. veljače 2024. u 17:30 sati, u Dječjoj kući održat će se interaktivna radionica “Kreativno eksperimentiranje” namijenjena roditeljima (zatvorena grupa).

Na radionici ćemo se baviti kreativnim procesom koji uključuje i terapeuta i klijenta koji stupaju u inventivan ljudski proces, sa ciljem da osvijetle i osvijeste situaciju, izrastu kroz iskustvo i transcendiraju postavljena ograničenja od strane samih sebe ili društva.

Jer, tek polazeći od sebe, kao roditelji i naše svjesnosti možemo se na adekvatan i kvalitetan način povezati sa našom djecom, bolje razumjeti naša i njihova ponašanja i emocije.
Instant vrijedna rješenja ne postoje. Ispunjen roditeljski život je produkt rada, svjesnosti, traženja novih i različitih rješenja, riskiranja i eksperimentiranja.

Kako se kroz iskustvo i doživljeno najbolje uči, sudionici radionice će aktivno sudjelovati u samoj radionici, izvodeći vježbe i zadatke, dijeleći svoja iskustva, postavljajući pitanja i diskutirajući.

Voditeljica radionice je Dolores Prodan, gestalt psihoterapeutkinja.

organizira: Udruga Rast

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content