Vrijeme: 6. 7. u 11 sati 

Lokacija: Dječja kuća

Dob: 8 – 13

Organizator: Gradska knjižnica Rijeka

Izvođač: Dalia Kager & Školska knjiga 

Prijave: prijave.programi@gkri.hr 

Računala i mobiteli gadgeti su koje koristimo svakodnevno. Bez njih bi nam život bio nezamisliv i puno toga bismo otežano obavljali. No, kako računala međusobno komuniciraju? Kako se podatci štite? I kakve veze sa svime imaju klimatske promjene? Na ovoj interaktivnoj radionici naučit ćete ponešto o šifriranju i klimatskim promjenama, a postat ćete i čovjek-računalo te iz prve ruke isprobati kako izgleda i što je uopće paketni prijenos podataka. Možete li biti brži od računala? Dođite i zabavite se s nama!

Voditeljica radionice, Dalia Kager, učiteljica je Informatike u neprekidnoj potrazi za novim i zanimljivim metodama i alatima s pomoću kojih će svojim učenicima nastavu učiniti suvremenom i atraktivnom. Zaljubljenik je u prirodu i fotografiju, entuzijast i nepopravljivo vjeruje da se znanje samo dijeljenjem množi.

Ovaj program je dio festivala Dječje kuće “Tobogan “. Cjeloviti program provjerite ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content