U četvrtak 30. 3. i petak 31. 3. u 17 i 30 održat će se radionica glazbenog izražavanja “GLASno budi svoj”.

Dvije grupe:

I grupa: četvrtak 30. 3. 2023. od 7 do 10 godina,

II grupa: petak 31. 3. 2023. od 11 do 14 godina,

Radionica je namijenjena djeci koja pokazuju interes za glazbenim izražavanjem bez obzira imaju li predznanje ili ne, te će kroz zajedničko muziciranje i druženje s mentoricama dobiti kvalitetne smjernice i informacije o glazbenoj profesiji i pokušati otkriti svoj glazbeni put.

Interaktivna radionica pjevanja, razgovor o nastupu, pripremi za nastup, radu na sebi, vježbanju, samopouzdanju, studijskom snimanju, autorskom i timskom radu, općenito životnim zanimljivostima glazbenika bilo klasičnog ili modernog izričaja s ciljem poticanja mladih da slijede svoje snove.

Jedna od tema radionice svakako je i osjećaj treme te kako se može pobijediti ili značajno smanjiti, radit ćemo na zagrijavanju glasnica i razgibavanju tijela, intonaciji, dinamici vježbama držanja i disanja, sve u cilju edukacije na zabavan način kroz interakciju s polaznicima radionice.

Nije potrebno predznanje.

Voditeljice radionice: pjevačica Ana Kabalin i profesorica gitare Slađana Čolović

Prijave se primaju putem online obrasca ovdje.Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content