Nakon velikog interesa i uspješnih prošlogodišnjih radionica, ove godine nastavljamo s programom “GLASno budi svoj”.

Uzrast: od 1. do 5. razreda osnovne škole /max broj polaznika 8

Datum: 23/2/2023 od 17.00h do 18.30h u prostoru Kontejnera.

Radionica je namijenjena djeci koja pokazuju interes za glazbenim izražavanjem bez obzira imaju li predznanje ili ne, te će kroz zajedničko muziciranje i druženje s mentoricama dobiti kvalitetne smjernice i informacije o glazbenoj profesiji i pokušati otkriti svoj glazbeni put.

Interaktivna radionica pjevanja, razgovor o nastupu, pripremi za nastup, radu na sebi, vježbanju, samopouzdanju, studijskom snimanju, autorskom i timskom radu, općenito životnim zanimljivostima glazbenika bilo klasičnog ili modernog izričaja s ciljem poticanja mladih da slijede svoje snove.

Prijave se primaju putem online obrasca ovdje.

Jedna od tema radionice svakako je i osjećaj treme te kako se može pobijediti ili značajno smanjiti, radit ćemo na zagrijavanju glasnica i razgibavanju tijela, intonaciji, dinamici vježbama držanja i disanja, sve u cilju edukacije na zabavan način kroz interakciju s polaznicima radionice.

Nije potrebno predznanje.

Voditeljice radionice: pjevačica Ana Kabalin i profesorica gitare Slađana Čolović

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content