Superheroji Geek Cluba stižu u Rijeku i donose bogati program na festival fantastike Rikon, a prije toga skoknut će do Dječje kuće i spasiti Rijeku od kiše!

U četvrtak, 28. 9. od 18 sati u Dječju kuću pozivamo najhrabrije male heroje na upoznavanje s pravim pravcatim Spidermanom, koji će se spustiti s visine i pokazati svima koje to vještine mora imati svaki pravi superheroj.

Pozivamo svu djecu na ovo nezaboravno iskustvo i fotkanje s omiljenim likovima iz filmova, a tko nam se ne može pridružiti u četvrtak, vidimo se za vikend na Rikonu!

U subotu i nedjelju Rikon na trsatskom kampusu donosi bogati program za djecu, uz superheroje tu su i razne edukativne i kreativne radionice, plesanje, spašavanje zmajeva, igranje društvenih igara i video igara. Posebno ističemo program radionica na računalima za 3D modeliranje, interaktivnu igru s minijaturama koja uvodi klince u svijet Dungeons & Dragons svijet te zanimljiv edukativni program o Korejskoj kulturi. Istražite bogat program ovdje, a prijave na dječje radionice ovdje.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content