interaktivna pričaonica za sve generacije

vrijeme: 28. 6. u 19 – 20 sati 

mjesto: Dječja kuća / terasa 

organizator: Gradska knjižnica Rijeka

izvođač: Danijela Miklec 

dob: 4 – 10 godina

Prijave: za sudjelovanje je potrebna prijava ovdje.

Uskočite u priču s tetom Danijelom koja će vas provesti čarobnim prostranstvima priča i slikovnica. Dobrodošli su svi od 0 do 99 godina. U ovoj interaktivnoj pričaonici sudjeluju svi slušatelji, a ispričat ćemo jednu priču i pročitati jednu slikovnicu. Sigurno vam je Crvenkapica poznata, ali ne znate koja je njena omiljena pjesma i zašto je vuk morao doktoru. Saznat ćete i kakav je to genijalni tata kad pročitamo slikovnicu „Moj tata“ autorice Marijane Križanović. Zapakirajte svoju maštu u kovčege i vidimo se na najboljem pikniku u gradu.

O voditeljici

Voditeljica projekta Fora priča je Danijela Miklec. Djevojčica koje se oduvijek bojala Vučka, ali ga je i nazivala na telefon čim je progovorila. Kasnije je nasmijavala svoje ukućane oponašanjem telefonskih razgovora i uporno im postavljala barem dvadeset pitanja, primjerice o slivnim vodama. Oduvijek voli čitati i u osnovnoj je školi obožavala pisati. U srednjoj je školi više programirala pa je pisanje nastavila na Filozofskom fakultetu gdje je diplomirala na Informatologiji i Kroatistici. Već gotovo dvanaest godina radi u osnovnoj školi u okolici Zagreba. Vodi dramsku skupinu i mentorica je učenicima koji pišu nagrađivane pjesme i priče. Život joj se okrenuo naglavačke kad je 2016. rodila malenog vučka po imenu Jakov. Naime, bio je cijeli dlakav i rođen je sa zubićem  pa je znala da će biti poseban dječak. Nakon toga više ništa nije bilo isto. On je u njoj probudio djevojčicu koja voli glumiti i pisati. Već godinama uspješno vodi projekt hrvatske ručno pletene tješilice i grickalice BezaBu te Fora priču. Uz to piše kolumnu za portal Supermame.hr, objavila je knjigu „Ti (ni)si sama“ i pohađa brojne radionice i čita svakojake knjige o psihologiji i dječjem razvoju. Fora priča je zamišljena kao edukativna  i zabavna radionica za djecu i roditelje. Najčešće se odvijaju u malim skupinama, ali možete ih čuti i na velikim pozornicama.

Svi programi festivala Tobogan su dostupni na linku ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content