Foto i fanzin radionica

Na radionici u dva stadija prvo ćemo se posvetiti vježbanju vizualne pismenosti i vizualnog afiniteta. Tražit ćemo i prepoznavati ‘lica’ oko nas, u ovom slučaju ‘lica’ koja se nalaze na prostoru u i oko Dječje kuće. U ovoj dinamičkoj vježbi upoznat ćemo bolje i sve kutke Dječje kuće, a pronađena lica dokumentirati pomoću digitalne fotografije. U drugom dijelu radionice, isprintane fotografije ćemo zajednički posložiti u priču te oblikovati pravi “zine” odnosno malu knjižicu koju će svaki sudionik na kraju radionice ponijeti sa sobom.

vrijeme: četvrtak 29.06. / 9 – 14 h
mjesto: Dječja kuća / Muzej moderne i suvremene umjetnosti
organizator: Muzej moderne i suvremene umjetnosti
voditelji / umjetnici: Una Rebić & Metod Blejec
dob: 9 – 12
prijave putem obrasca: https://forms.gle/bnH5zU538LE8nwer5

Voditelji:

Metod Blejec je multidisciplinarni hibridni producent u polju umjetnosti, dizajna, fotografije i edukacije koji radi na eksperimentalnim i angažiranim projektima zasnovanim na procesu. Njegov rad prelazi granice medija, razmjera, modaliteta i koncepata u osobnim i kolaborativnim praksama. Živi u Ljubljani i radi internacionalno.  

Za više informacija posjetite metod.xyz

Una Rebić multidisciplinarna je praktičarka umjetnosti i dizajna. Mediji kojima se izražava sežu od fotografije, videa, instalacije i intervencije do akcije, eksperimentacije i procesualnog rada. Primarno je interesiraju teme vremena i transformacije. Radi u Sloveniji i Hrvatskoj te međunarodno, kretajući se između individualnih i suradničkih projekata. Smatra da ju iskustvo rada s mladima i najmlađima obogaćuje i otvara prostor za uzajamno prenošenje znanja. 

Za više informacija posjetite unas.work

organizira: Muzej moderne i suvremene umjetnosti voditelji

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content