U tihu, kišnu jesen stiže nam svježa čarolija – zvonka priča o neobičnoj obitelji Madrigal koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, smještenoj u dražesnom mjestu Encanto. Magija Encanta blagoslovila je svako dijete u obitelji jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja. No, nekako je preskočila Isabel. Začudno, upravo će ona postati jedina nada svoje izuzetne obitelji kada shvati kako je živahna magija koja okružuje Encanto u opasnosti. 

Encanto je šezdeseti po redu film iz Walt Disney Animation Studios, a drugi je ovo puta u 2021. godini kako je ovaj studio producirao dva filma u kojima glavnu ulogu ima ženski lik (prvi ovogodišnji bio je animirani film Raya i posljednji zmaj).

 Izraz Encanto dolazi iz španjolskog jezika, a znači šarm, čarolija ili očaranost, što potanko opisuje zadivljujuću animaciju ovog filma.

Filmu prethodi kratki animirani film u trajanju od 10 minuta.

Film je sinkroniziran na hrvatski.

Termini prikazivanja u siječnju:

subota, 8.1.2022. u 15:00

nedjelja, 9.1.2022. u 17:15

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Encanto

Režija: Jared Bush, Byron Howard

Scenarij: Jared Bush, Charise Castro Smith

Uloge /Glasovi: Mia Negovetić, Ksenija Prohaska, Filip Riđički, Ervin Baučić

Glazba: Germaine Franco

Produkcija: Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures

Distribucija: Blitz

Trajanje: 99 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content