U srijedu 12. 10. i četvrtak 13. 10. u 18 sati u Dječjoj kući u organiziciji American Cornera Rijeka Gradske knjižnice Rijeka održat će se radionica za djecu posvećena 3D printanju. 

Jesen nam je stigla u ulice, radionice, a i pod 3D printere. Inspirirajte se jesenskim modelima, isprintajte ih s nama i uredite svoje domove najljepšim jesenskim ukrasima. Tijekom ove radionice ćemo isprintati jednostavne modele lišća, kišobrana, … i izraditi popularne mobile

Radionica je namijenjena djeci od 4. do 8. razreda osnovne škole, a sudjelovanje je slobodno za sve članove Gradske knjižnice Rijeka. Prijave su obvezne i upućuju se online obrascem ovdje . Polaznici moraju imati izrađen vlastiti mail ili koristiti mail kojem imaju osobni pristup zbog potrebe korištenja softvera za 3D modeliranje. 

Radionica 3D isprint(ajmo)… oblikovana je kao višednevna radionička aktivnost kroz koju se intenzivnim angažmanom u dnevnom kontinuitetu teme 3D printanja i 3D modeliranja obrađuju na slojevit i sadržajan način, a sve kroz rad na konkretnom tematski određenom projektu čiji su konačni rezultat 3D isprintani proizvodi, prototipovi i sl. U svakom ciklusu radionice tema rada se posebno određuje. 

Radionice se održavaju u organizaciji American Cornera Rijeka (Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka), a kao aktivnost u Dječjoj kući u kompleksu “Benčić”. 

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content