U središtu nove animirane priče iz studija Pixar je Joe, učitelj glazbenog u osnovnoj školi, koji sanja postati jazz glazbenikom. Uoči velikog nastupa koji bi mu mogao donijeti željenu karijeru, Joe doživi nesreću zbog koje se njegova duša odvoji od tijela. Na fantastičnom putu povratka u život pomoći će mu tajanstveni lik ’22’. Novi Pixarov film supotpisuje Pete Docter, zaslužan za neke od ponajboljih ostvarenja proizašlih iz ovog inovativnog filmskog studija (Čudovišta iz ormara, Nebesa, Izvrnuto obrnuto) koji uvijek iznova pomiče granice u svijetu animacije.

Duša je dobitnik dviju nagrada Oscar za najbolji animirani film i najbolju originalnu glazbu te dva Zlatna globusa za najbolji animirani film i najbolju originalnu glazbu.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u lipnju:

5. lipnja 2021. 18:00
13. lipnja 2021. – 3D18:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 20 kn

Režija: Pete Docter, Kemp Powers

Scenarij: Pete Docter, Mike Jones, Kemp Powers

Uloge: (glasovi): Filip Juričić, Judita Franković Brdar, Dražen Čuček

Animacija: Matt Aspbury. Ian Megibben

Montaža: Kevin Nolting

Glazba: Jonathan Batiste. Trent Reznor, Atticus Ross

Produkcija: Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios

Distribucija: Blitz

Trajanje: 107 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content