Djevojčica i jaguar nova je obiteljska avantura koja će pokazati sve ljepote Amazonije, ali i njenu mračnu stranu. Odrastanje u amazonskoj prašumi Autumn je donijelo posebno prijateljstvo – izgubljeno mladunče jaguara po imenu Hope. Nakon tragedije koja pogodi život djevojčice, ona se nevoljko s ocem seli u New York daleko od svoje baršunaste, crne prijateljice. 8 godina kasnije Autumn otkriva kako je Hope jedini preostali crni jaguar u toj šumi budući da su preostali njene vrste završili kao mete krivolovaca. Bez znanja svog oca, Autumn odlazi u amazonsku prašumu pod svaku cijenu pomoći prijateljici, a slijedi ju njena prilično smotana nastavnica biologije Anja koja ju pokušava odgovoriti od ovog nepromišljenog plana. Ono što ih čeka u Amazoniji jedna je velika avantura i borba za pravdu za koju se moraju same izboriti.  

Termini prikazivanja:

petak, 21. lipnja u 17 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 4 EUR

Žanr: avantura, komedija

Zemlja: Francuska, Kanada, Italija

Režija: Gilles de Maistre

Scenarij: Gilles de Maistre, Prune de Maistre

Uloge: Emily Bett Rickards, Lumi Pollack, Wayne Charles Baker

Distribucija: Editus

Trajanje: 100 min.

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content