U sklopu programa Rendezvous au cinéma koji u domaća kina diljem Hrvatske donosi poseban program francuskih filmova, u kino Dječje kuće stiže francuska animirana pustolovina o djevojčici Dilili koja u društvu dostavljača Orela na triciklu upoznaje Pariz.

Tijekom vožnje uvučena je u priču o otmicama djevojčicama te odluči zajedno s Orelom riješiti spomenuti misterij. U potrazi za tragovima Orel je upoznaje s najznačajnijim ljudima toga doba u Francuskoj (Marie Curie, Marcel Proust, Louis Pasteur, Emma Calve i mnogi drugi). Pritom, svatko na svoj način pomaže pri otkrivanju skrovitoga mjesta otmičara, nazvanih Majstori.

Film se prikazuje na originalnom francuskom jeziku s hrvatskim titlovima.

Termin prikazivanja:

četvrtak, 12. listopada u 19 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 4 EUR (30,14 HRK)

Žanr: animirani, avantura

Originalni naziv: Dilili à Paris

Godina: 2018.

Zemlja: Francuska, Njemačka, Belgija

Režija: Michael Ocelot

Glasovi: Prunelle Charles-Ambron, Enzo Ratsito, Natalie Dessay

Scenarij: Michael Ocelot

Animacija: Emilie Nhils Almaida

Montaža: Patrick Ducreut

Glazba: Gabriel Yared

Produkcija: Nord-Ouest Films, Studio O, Arte France Cinéma

Distribucija: Program Rendez-vous au cinéma održava se u partnerstvu Francuskog instituta u Hrvatskoj, Kino mreže i Hrvatskog audiovizualnog centra.

Trajanje: 95 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content