Pixar Animation Studios serviraju nam proljetnu fantastično-komičnu poslasticu koja je sve nesigurnosti odrastanja oživotvorila u – Crvenoj pandi!

Oscarom nagrađena redateljica Domee Shi inspiraciju za ovaj animirani film pronašla je u vlastitom djetinjstvu, a u središtu radnje nalazi se tinejdžerica Mei Lee koja se, svaki puta kada je pod stresom ili jako uzbuđena (što je gotovo stalno), pretvara u ogromnu, slatku pandu. I kao da promjene u njezinim interesima, odnosima i tijelu nisu dovoljne, njezina pretjerano zaštitnički nastrojena, ako ne i pomalo nadmoćna majka Ming, nikad nije daleko od svoje kćeri – što je zapravo poprilično nezgodna stvar za svakog tinejdžera. 

Pixar studiji do sada su za svoje animirane uspješnice osvojili ukupno 23 Oscara, 10 Golden Globe nagrada i 11 Grammyja, te u svojim filmovima nastavljaju iznova pomicati granice svijeta animacije zanimljivim i originalnim pričama i inovativnim animacijskim tehnikama.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u svibnju:

utorak, 3.5. u 17 sati

srijeda, 4.5. u 19 sati

subota, 28. 5. u 14 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Izvorni naziv: Turning Red

Režija: Domee Shi

Scenarij: Julia Cho, Domee Shi

Uloge (glasovi): Ida Bedenik, Judita Franković Brdar, Dea Presečki, Marijeta Ugrina

Glazba: Ludwig Göransson

Produkcija: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures

Distribucija: Blitz

Trajanje: 99 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content