Tjedan je dobre dječje knjige, ali to ne znači da se samo djeca zabavljaju. Za mame, tate, djedove, bake, osmislili smo malu praktičnu radionicu izrade košare(kutije) za slikovnice koju baš svi trebaju kada se nakupi puno omiljenog štiva. Dođite obavezno u paru kako bi mogućnost ozljeda sveli na minimum. Jedan će gledati i upozoravati, a drugi će naravno raditi. 

Vrijeme održavanja: 30. 4.od 11.00 do 13.00

Lokacija: Dječja kuća ( Kontejner/Terasa )

Izvođač: Art mašina & Marija Kajapi

Dob: roditelji i djeca pomagači

Prijava: prijave.programi@gkri.hr 

ArtMašina je kreativni atelier za neformalno učenje likovnih tehnika (slikanje, crtanje, modeliranje) i praktičnih vještina (šivanje, DIY tehnike) koji promiče likovnu i vizualnu kulturu u svakodnevnom životu, a djeluje kao samostalan program unutar Kombinata. Želja voditeljica ArtMašine – Dunje Tišme, Jadranke Lacković i Marije Kajapi – bila je stvoriti mjesto gdje će svatko, bez obzira na prethodno znanje ili godine, moći razvijati svoj kreativni potencijal kroz različite likovne tehnike i DIY kulturu.

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content