Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s Kokolingom – prvom hrvatskom digitalnom logopedskom vježbenicom poziva vas na druženje s logopedinjom Emom Tadić, u subotu, 30. 10. 2021. godine od 10 do 12 sati u prizemlju naše Dječje kuće.

Saznajte kako logoped može pomoći vašem djetetu u ispravljanju artikulacijskih poteškoća i isprobajte Kokolingo – prvu hrvatsku digitalnu logopedsku vježbenicu koja na zabavan način približava djeci logopedske vježbe.

Znate li da oko 30% djece predškolske dobi ima neki oblik artikulacijskih poremećaja?

U Hrvatskoj jedan logoped dolazi na 7000 stanovnika, dok je u EU prosjek: jedan logoped na 3000 stanovnika. To rezultira dugim listama čekanja na početak terapije kod logopeda koji su opterećeni velikim brojem djece koja trebaju logopedsku terapiju.

Kokolingo je nastao u vrijeme korona krize, koja je još više zakočila napredak djece s glasovnim poteškoćama.

Agencija za odgoj i obrazovanje dala je pozitivno mišljenje o Kokolingu te ga uvrstila u virtualni repozitorij dodatnog obrazovnog materijala za sve predškolske ustanove te niže razrede osnovnih škola, istaknuvši kako je vježbenica usklađena sa znanstvenim i etičkim normama te da je pedagoški, psihološki, didaktički i metodički primjerena za djecu  predškolske i rane školske dobi.

Logopedinja Ema Tadić gostovat će u Dječjoj kući  u subotu, 30. 10. 2021. od 10 do 12 sati te vas  savjetovati i upoznati s radom logopeda uz digitalnu logopedsku vježbenicu Kokolingo, a u veselom dječjem šarenom kutku za crtanje i pisanje moći ćete izraditi slikice na temu Kokolinga.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content