I u Dječjem odjelu Stribor želja nam je iskorijeniti loše navike od najmlađe dobi i na lak i zabavan način pomoći im da usvoje nova znanja i vještine koje će ih pratiti kroz cijeli život. 

Projekt studenata sanitarnog inženjerstva s Medicinskog fakulteta upoznat će Vaše najmlađe sa važnosti održavanja osobne higijene.

U suradnji sa projektom “Nevidljivi život u vodi” kroz bojanje, lijepljenje, igru i edukativne materijale, u srijedu 7. 12. 2022. u 17 sati, naučit će nešto više o bakterijama- i dobrim i lošim, virusima, mikroskopu, živim bićima koji žive u barici te kako pravilno kihati, kašljati i prati ruke.

Bitno nam je potaknuti svijest djece na važnost provođenja osobne higijene, usaditi im naviku pravilnog pranja ruku te pravilnog kihanja i kašljanja, povećati im svijest o mikroorganizmima kao uzročnicima bolesti i time smanjiti pojavnost lako prenosivih zaraznih bolesti. Dobrodošli su klinci svih uzrasta!

Vidimo se!

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content