BRLOG KONCERT je interaktivni koncert za djecu i njihove odrasle, zovemo ga još i interaktivna koncertna predstava. Na koncertu se izvodi glazba s Brlog albuma i motivira publiku na slušanje, zajedničko pokretanje, plesanje i jednostavno uživanje. Ovo je format koji je jako teško objasniti, a vrlo se jednostavno valja kroz tijelo. Brlog koncert poziva na smijeh, igru i ugodno pokretanje. Ulaskom u Brlog vraćamo se u tijelo, u našu kuću i tu nam je dobro. Koncert je nastao iz Brlog album koji je inovativni interdisciplinarni glazbeni album čija je osnovna svrha kreativnim pristupom u radu s tijelom, pokretom, plesom i glazbom utjecati pozitivno na veću svijest o tijelu, povezanost tijela i uma, svijesti o dahu i samome sebi, a time poticati dobro osjećanje.

Autorica i plesna izvođačica: Irma Unušić 

Autori glazbe i izvođači: Ivan Marojević i Vanesa Petrac 

Autorica teksta glazbenih brojeva and singer: Vanesa Petrac 

Suradnica za ples i glazbu: Nastasja Štefanić Kralj 

Studijsko snimanje glazbe: Marko Horvat

Kostimi: Selena Gazda, Irma Unušić 

Donacija: Miret

Produkcija: SHOOMA

SHOOMA [‘ʃumʌ/šuma/forest] je umjetnička organizacija koja vjeruje u transformativnu moć umjetnosti. Inspirirana šumom, kao savršenom ekološkom tvornicom, zamišljena je kao kreativna tvornica u kojoj se susreću i igraju plesna umjetnost s različitim umjetničkim područjima s ciljem stvaranja raznovrsnih inovativnih umjetničkih formata. Polazi od tijela, pokreta i plesa kao inspiracijskog momenta i pristupa stvaranju sadržaja s fokusom na mladu publiku. Našim radom želimo istražiti i stvarati različite vrste komunikacije s publikom istovremeno stvarajući mala, ali važna iskustva. Vizija organizacije je stvarati inovativna, inspirativna, visokokvalitetna i dobno prilagođena izvedbeno-umjetnička iskustva. Slijedi razigranost i pomnu promišljenost u stvaranju sadržaja koji ima za cilj doprinijeti kvaliteti života djece i mladih pa tako posljedično, njihovim obiteljima koristeći umjetnost i kreativnost kao sredstvo za poboljšanje dobrobiti djece, mladih i odraslih, jačanje međusobnih odnosa, samopouzdanje i poticanje razvoja.

Cjelokupan program, više informacija o svakoj predstavi i radionici možete pronaći na www.zbirkus.com, gdje je potrebno i rezervirati svoje mjesto za svaku aktivnost u kojoj želite sudjelovati. Ulaznica za svaku predstavu je 5 eura, dok će za radionicu Cirkuskih vještina biti potrebno izdvojiti 15, a za radionicu Dječja kuća za biljke 10 eura.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content