Na veliko platno kina Dječje kuće iz daleke Norveške stižu četiri sjajna kratkometražna filma za djecu!

HVALAGAPET (Liss-Anett Steinskog, 2017., 12′) – kratki igrani film o prvom susretu 12-godišnje djevojčice Rikke s „velikim“ osjećajima i stvari zvanoj ljubav.

ODD JE JAJE (Kristin Ulseth, 2016., 11’) – kratki animirani film baziran na istoimenoj knjizi. Priča puna nade koja pokazuje kako krhak i izazovan život može biti snažan i sretan.

THEA (Halvor Nitteberg, 2016., 13’) – kratki dokumentarni film o djevojčici Thei koja ima 12 godina, obožava igrati nogomet i boluje od epilepsije, te ima velike snove o svom budućem zanimanju.

NAJSREDNJIJA RIBA NA SVIJETU (Cathinka Tanberg, 2017, 10’) – kratki animirani film u čijem je središtu Ingeborg koja obožava loviti ribu, a jednoga dana ulovi neobičnu ribu srednje veličine..

Ulaz na projekciju je slobodan, uz obaveznu rezervaciju ulaznica e-poštom na: info@art-kino.org

Aktivnost se odvija kao dio Norveških dana u Rijeci u partnerstvu s Norveškim veleposlanstvom Zagreb. Sve aktivnosti u Dječjoj kući provjerite ovdje.

organizira: Art-kino / Veleposlanstvo Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content