artBazaar je riječki projekt urbane tržnice. Organizira ga Udruga artBazaar koju vode Lukrecija Tomušić i Tanja Kanazir, uz potporu Odjela za kulturu Grada Rijeke. Udruga artBazaar osnovana je 2014. godine. Prvi artBazaar održao se u prosincu 2011. godine. Održava se u prosjeku dva puta godišnje, oko Božića i u proljeće. Do sada je održano dvadesetak izdanja sajma, a svako izdanje sajma ima oko trideset izlagača.

Misao vodilja pri organizaciji artBazaara je ponuditi posjetiteljima raznolik asortiman proizvoda te promovirati lokalne brandove i kupnju lokalnih, kvalitetnih, ručno izrađenih proizvoda. Također, sve veći dio organizacije i ponude artBazaara su i popratni događaji s ciljem poboljšanja kvalitete života građana, a najčešće su to radionice za sve uzraste.

«Božićni artBazaar 2021.» održat će se 17., 18. i 19. prosinca od 12 – 20 h u Dječjoj kući u Art-kvartu Benčić, nakon pune dvije godine stanke zbog pandemije. Održat će se u sklopu eventa «Zimska priča iz Benčića» koji će trajati od 13. do 19. prosinca u Kompleksu Benčić.

Svoje rukotvorine izlagat će 25 izlagača.

Popis izlagača

1. Artstudioglassy

2. AvaDesign

3. Čabeceda

4. CrocodilePrints

5. DesignbyBojanaVuksanovic

6. DODA KERAMIKA

7. Eli’sFantasy

8. EstonTeco

9. GEMMA LUTUM

10.HEARTWOOD & pekmezmed’s mossariums

11. HYPERsocks

12.Illegal Lotus

13.Krampus Lab

14.LeBand HOME

15.LEVIN COCO

16. LUCIKA

17.Madfly Design

18. Marigold

19.NAOKI leather lab

20. naOtoku

21.Paint bucket princess

22. RETROKVARNER

23. tamaratravasillustration

24.WallWare#Tanjur

25. wo&wi

Događanje je dio manifestacije Zimska priča iz Benčića čiji cjelokupni raspored možete provjeriti i u našem Brickzineu ili portalu Moja Rijeka.

organizira: ArtBazaar

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content