Udruga DIRA Rijeka u suradnji s Dječjom kućom organizira besplatno predavanje “Predstavljanje terapija”.

Predavanje će se održati u četvrtak, 23. 11. 2023. godine s početkom u 17.30 sati u Kontejneru Dječje kuće. Predviđeno trajanje je oko 90 minuta.

Želja nam je predstaviti roditeljima, skrbnicima, odgajateljima, učiteljima, nastavnicima, terapeutima, pomoćnicima u nastavi i ostaloj zainteresiranoj javnosti terapije namijenjene djeci s teškoćama, ali i djeci urednog razvoja, kako bismo im omogućili optimalan razvoj i napredak.

Kroz predavanje ćete moći saznati sve o radu Udruge DIRA Rijeka te upoznati terapiju senzorne integracije, Neurofeedback terapiju, terapiju hranjenja i fizioterapiju. Odgovorit ćemo na pitanja kome su namijenjene, za što su dobre, kako se provode, koji su rezultati i posljedice i dr., a sa svime će vas upoznati naše stručne i iskusne terapeutkinje koje ćete direktno moći pitati i sve ostalo što vas zanima. 

Prijave se primaju putem obrasca ovdje.

Veselimo se susretu!!

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content