100% vuk je priča ooo… 100% vuku, točno! U našem slučaju to je Freddy, mladi nasljednik ponosne obiteljske loze vukodlaka. Uvjeren kako će upravo on postati najstrašniji vukodlak ikada, Freddy (zajedno sa svima prisutnima) ostane šokiran kada na svoj 14. rođendan njegova preobrazba pođe po zlu, pretvarajući ga u divlju…pudlicu!

Starješine su bacile kost, a na Freddyju je da do sljedećeg izlaska Mjeseca dokaže da ima pravo vučje srce ili riskira da bude zauvijek izbačen iz čopora.

Film je adaptacija najprodavanije dječje knjige u Australiji, s uvijek aktualnom temom koja se bavi pronalaskom vlastitog mjesta u svijetu u kojem smo zapravo svi autsajderi.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u listopadu:

subota, 6.11.2021.16:00
nedjelja, 7.11.2021.16:00
nedjelja, 7.11.2021.18:00
subota, 13.11.2021.16:00
nedjelja, 14.11.2021.16:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: 100% Wolf

Režija: Alexs Stadermann

Scenarij: Fin Edquist, Alexs Stadermann

Uloge /Glasovi: Iva Jerković, Goran Navojec, Dušan Bućan, Zoran Šprajc

Glazba: Ash Gibson Greig

Produkcija: Create NSW, Flying Bark Productions

Distribucija: Blitz

Trajanje: 96 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content