Waldorfski vrtić “Mala Vila” u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka predstavlja Dane waldorfske pedagogije čiji je program namijenjen široj javnosti u svrhu prezentacije i upoznavanja javnosti s waldorfskom pedagogijom.

Sva događanja odvijati će se u popodnevnim satima od 18:00 do 19:00 sati, a namijenjena su roditeljima s djecom predškolske i rane školske dobi. Za događanja nije potrebna prijava, a ulaz je slobodan. 

Raspored događanja: 

Izrada drvenih patuljčića za matematiku 1. razreda

namijenjeno predškolskoj djeci i djeci rane školske dobi

ponedjeljak 18h; Dječji odjel Stribor


Radionica transparentnih zvijezda i pahuljica

namijenjeno djeci rane školske dobi i roditeljima

utorak 18h; Dječji odjel Stribor


Lutkarska predstava „Baka Hola“ Grimova bajka s marionetama

namijenjeno djeci od 3-9 godina i roditeljima

srijeda 18h; Dječji odjel Stribor


Pričanje priče „Mačkica i mišić“ – engleska narodna priča uz radionicu

namijenjeno predškolskoj djeci

četvrtak 18h; Šuma Striborova


Radionica modeliranja vune „Vile“

namijenjeno roditeljima i djeci starije školske dobi

petak 18h; Dječji odjel Stribor

Waldorfski dječji vrtić “Mala vila” započeo je s radom 1996. godine kao prvi waldorfski dječji vrtić u Primorsko-goranskoj županiji. Osnivač vrtića je Društvo prijatelja Waldorfske pedagogije, neprofitna udruga građana. Godine 1998. vrtić je ustrojen kao predškolska ustanova koja osim redovnog desetosatnog programa nudi i program predškole. Svi programi verficirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Program rada u potpusnosti se temelji na principima i metodama waldorfske pedagogije za predškolski odgoj, a osim kvalifikacija propisanih državnim standardom, naše odgajateljice obrazuju se i studijem pri Institutu za waldorfsku pedagogiju u Zagrebu. Vrtić je član Međunarodnog udruženja waldorfskih vrtića (IASWECE), ali i lokalnih i regionalnih radnih skupina koje djeluju na promoviranju i usavršavanju kvalitetne ponude predškolskog programa u Hrvatskoj.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content