U tjednu uoči dodjele američke filmske nagrade Oscar, na veliko platno kina Dječje kuće vraćamo tri filma nominirana za tu prestižnu nagradu: animirane filmove Crvena panda i Mačak u čizmama: Posljednja želja, nominirane u kategoriji najboljeg animiranog filma te fantastičnu avanturu Jamesa Camerona Avatar: Put vode u 3D izdanju, nominiranom u kategorijama za najbolji igrani film, zvuk, scenografiju i vizualne efekte.

Oscarom već nagrađena redateljica Domee Shi sve nesigurnosti odrastanja oživotvorila je u fantastično-komičnoj animiranoj poslastici zvanoj Crvena panda, a u središtu radnje nalazi se tinejdžerica Mei Lee koja se, svaki puta kada je pod stresom ili jako uzbuđena (što je gotovo stalno), pretvara u ogromnu, slatku pandu.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u ožujku:

subota, 4. ožujka u 11 sati

četvrtak, 9. ožujka u 17:30 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 4 EUR (30,14 HRK)

Izvorni naziv: Turning Red

Režija: Domee Shi

Scenarij: Julia Cho, Domee Shi

Uloge (glasovi): Ida Bedenik, Judita Franković Brdar, Dea Presečki, Marijeta Ugrina

Glazba: Ludwig Göransson

Produkcija: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures

Distribucija: Blitz

Trajanje: 99 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content