Tjedan dobre dječje knjige središnja je manifestacija slavlja dječje knjige i čitanja u Dječjoj kući. Cjeloviti program pogledajte ovdje.

Vrijeme: 20. 4. u 18 sati 

Lokacija: Dječja kuća

Dob: 5+

Izvođač: Marko Brajković 

Način prijave: Prijave se primaju putem obrasca ovdje

Razgledajte izložbu LEGO® setova te upoznajte ekskluzivne naslove i LEGO® figurice. Predstavnik kluba Kockice Marko Brajković u ovoj vas radionici vodi u svijet zabavnih LEGO® zadataka, priča i mašte. Gradimo i stvarajmo zajedno!

„Kockice“ su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO entuzijaste u Hrvatskoj, a trenutno broje oko 70 članova u cijeloj Hrvatskoj, svih dobnih skupina i interesa. Članove Kluba veže zanimanje za LEGO: skupljanje i slaganje LEGO kocaka i izrada LEGO modela. Jezgru Kluba čine njegovi punoljetni članovi, na temelju čega se Klub veže s drugim sličnim klubovima u inozemstvu i ostvaruje suradnju s LEGO grupom, ali vrlo važan dio su i klupski “juniori”, čije je sudjelovanje na izložbama i u radu Kluba nezamjenjiv dio mozaika Kockica.

Preporučena dječja knjiga:

365 things to do with LEGO bricks

LEGO ponuda

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content