kreativna roditeljska radionica

vrijeme: 3. 7. od 18 – 19,30 sati

mjesto: Dječja kuća

organizator: Gradska knjižnica Rijeka 

izvođač: Marija Kajapi

dob: za roditelje 

način prijave: prijave se primaju putem obrasca ovdje.

Radionica na kojoj roditelji izrađuju igračke za djecu i uče npr. kako izraditi slano tijesto;radionica ima 3 punkta na kojem je druga igračka, kako se napravi jedna igračka tako roditelj prelazi na drugi punkt i izrađuje novu igračku. 

Izrađuju se puzzle od kartona, mini labirint s lopticom i valjak s lopticama koje propadaju.

Programski ciklus imena “OK knjižnica, OK zajednica” u kojem OK simbolizira pojam “otporne knjižnice” posvećen je osnaživanju zajednice i pojedinca u kontekstu izazova suvremenosti i budućnosti na najrazličitijim područjima života – psihološkom zdravlju, urbanističkom razvoju, tehnološkim revolucijama… Sadržaji programa usmjereni su prema novome, progresivnom i budućnosti s ciljem učenja, inspiriranja i usmjeravanja prema konkretnim akcijama.  Financijsku podršku projektu “Otporna knjižnica za kvalitetniju zajednicu” pružilo je Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu kroz program American Cornera.

Svi programi festivala Tobogan su dostupni na linku ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content