Tjedan dobre dječje knjige središnja je manifestacija slavlja dječje knjige i čitanja u Dječjoj kući. Cjeloviti program pogledajte ovdje.

Vrijeme: 22. 4. u 18 sati

Lokacija: Šuma Striborova (Dječja kuća) 

Dob: 4 – 7

Izvođač: Fora priča

Način prijave: prijave se primaju putem obrasca ovdje.

Školska knjiga i Fora priča zovu vas da zakoračite u slikovnice “Ela spasiteljica pčela” i “Greta i divovi” kako biste zazujali, projurili i odskakutali kroz svijet mašte i prirode.  Dođite na ovo zabavno interaktivno pričanje priče uz tetu Danijelu. Možda na trenutak postanete pčela, glista ili div. Oprez! Možda spasite svijet.

Na Fora priča radionicama dijete je uključeno u proces pričanja priče te mu to pruža jedinstven osjećaj i neponovljivo iskustvo. Pričanje priča: povezivanje s djetetom jedan na jedan,  učenje kako pričati djeci priče na drugačiji način i zašto, razvoj govora, poticanje emocionalnog razvoja, poticanje socijalnog i kognitivnog razvoja. Na radionicama se koriste metode storytelinga i čitanja priča uz različite senzomotoričke podražaje na zabavan i edukativan način. Roditelji mogu učiti o različitim načinima pričanja priča. 

Preporučena dječja knjiga: 

Zoe Tucker, Zoe Perisco: Greta i divovi

Catherine Jacob, Lucy Fleming: Ela spasiteljica pčela

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content