Putnički projekt Svijet na dlanu by Putoklinci & Kruzovi ovaj vas put vodi u Maroko – zemlju začina, šarenih sokova i pustinje. Lenka Simonič Krzyk i Adriana Karuza Maroko su sa svojim obiteljima posjetile u razmaku od par mjeseci, ali na različite načine. Dok su jedni istraživali potpuno samostalno uz rent a car, drugi su prema pustinji krenuli uz privatnu turu s vodičem.

Kako je prošlo, koliko se potrošilo, što su sve vidjeli i doživjeli, kakva je hrana, što ih je oduševilo i zašto je Maroko savršena destinacija za aktivan odmor otkrijte na novom putopisnom predavanju u srijedu 25. svibnja u Dječjoj kući, s početkom u 18 sati.

Povedite i djecu – za njih je i ovaj put u suradnji s Dječjom kućom & Gradskom knjižnicom Rijeka organizirana radionica za djecu od 6+ godina starosti.

Iza projekta stoje:

Lenka Simonič Krzyk – osnivačica prve i najveće Facebook grupe u Hrvatskoj posvećene obiteljskim putovanjima Putovanja s djecom by Putoklinci koja se uz stranicu „Putoklinci“ nametnula kao prvi izvor informacija kod putovanja.

Adriana Karuza – novinarka i blogerica koja je zajedno sa suprugom, profesionalnim fotografom, pokrenula jedan od prvih putničkih blogova na temu obiteljskih putovanja Kruzovi“. Riječ je o priči koja je brzo prepoznata i od strane pratitelja i medija.

O projektu:

Tijekom pet godina koliko se obje bavimo ovom tematikom, primjetile smo porast interesa za obiteljskim putovanjima. Istovremeno, raste i potreba za kvalitetnim načinima informiranja o putovanjima usmjerenima prvenstveno na obitelji – a što, gdje i kako s djecom, naša je specijalnost.

Kroz pet tematskih predavanja provest ćemo vas od Turske, Maroka, Zanzibara do Amerike i mnogih drugih kutaka naše planetice koju obilazimo onako kako najviše volimo – obiteljski.

Ulaz je besplatan, a zbog ograničenog broja mjesta potrebne su prijave na https://www.putoklinci.com/svijetnadlanu/ .

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content