UTO 19-21h 28/6
razgovor 6+ god

Minijatura: prototip; izložba radova malih polaznika radionice arhitektura i urbanizma & predstavljanje priručnika

Minijatura je iza sebe ostavila prvu sezonu! Riječ o na riječkom području premijernom programu cilj kojeg je na pedagoški adekvatan način kroz igru, šetnje, predavanja, crtanje i dr. djecu poučiti o prostoru, prostornom planiranju, urbanizmu i arhitekturi, ne bi li postali odrasle osobe koje će na ispravan način sudjelovati u društvenoj zajednici u raspravama, usmjeravanju i/ili stvaranje kvalitetnih prostornih rješenja.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

UTO 13-15h 5/7
razgovor 11–14 god

Ponovo novo, radionica iz torbe Dizajnerske početnice 

Početak radionice bi bio razgovor o odjeći, kako je nosimo, koliko dugo, kad je više ne želimo nositi i što nam je u vezi s odjećom važno i kako razmišljamo o njenom redizajniranju i obnavljanju. Upoznali bi se s pojmom dekonstrukcije u dizajnu i primijenili bi ga u preoblikovanju nekih svojih starih, već iznošenih, odjevnih komada koje nam je ili bilo teško odbaciti ili smo mislili da ih više ne želimo nositi. Jednostavnim dizajnersko tehničkim postupcima bi se reanimirale potrošene vrijednosti.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content