influencer u gostima: Striček Duško

Vrijeme: 2. 7. u 19:00 sati
Mjesto: Gradska knjižnica Rijeka
Organizator: Gradska knjižnica Rijeka
Izvodi:Duško Ilijević
Dob: za odrasle
Prijave: prijave na događanje se primaju putem obrasca ovdje.

Što to zaboravljamo u današnje vrijeme? Zašto imamo potrebu strukturirati svaki budni trenutak modernog djeteta? Zaboravljamo ostaviti prostora DOSADI…

Dosada nije neprijatelj tvog djeteta, nego njegov najbolji prijatelj. 🤯 Djeca trebaju slobodnu igru i vrijeme da im bude dosadno kako bi razvijala kreativnost i samostalno razmišljanje.

Stalno im nudiš aktivnosti i ekrane? Stop! Pustite ih ponekad da se sami snalaze. Kad im je dosadno, otkrivaju nove svjetove, kreiraju igre i rješavaju probleme na način koji ne možeš ni zamisliti.

Slobodna igra gradi društvene vještine, emocionalnu otpornost i sposobnost donošenja odluka. To su stvari koje ni jedan ekran ne može naučiti.

Dakle, prestani biti stalni animator svojih klinaca. Ugasi ekrane, upali dosadu i gledaj kako djeca cvjetaju.

Dođite na predavanje, aktivno se uključite i porazgovarajmo zajedno o tome zašto dosada i slobodna igra nisu samo važni, nego ključni za razvoj modernog djeteta!

Cjeloviti program festivala Tobogan 2024. pronađite ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content