Dragi roditelji, draga omladino i draga djeco!

Javljamo vam da Orehović i njegova družina ponovo zavrću rukave i hvataju se posla.

30. 8. u 18 sati, kad sunce malo manje peče, u Dječjoj kući vam pripremamo veselo druženje i to za dvije dobne grupe: djecu od 7 do 11 godina i mlade, tj juniore od 12 do 15 godina.

Za prvu, mlađu grupu predviđeno je istraživanje Zavičajne škrinjice malog Orehovića i njezinih aktivnosti kao što su postavljanje tiramole s dječjom odjećom iz prošlih vremena, tj. iz prošlog stoljeća, upoznavanje s tim dobom kroz storytelling izvođen od djece za djecu, istraživanje recepata iz bakine kuhinje, palačinki i fritula, pripremanje zimnice, usvajanje novih čakavskih izraza i još mnogo drugih, zabavnih vještina.

Drugoj grupi – juniorima od 12-15 godina, predstaviti će se Program za osnaživanje mladih koji potiče samopouzdanje i socijalne vještine korisne za aktivno sudjelovanje u zajednici. Program se sprovodi kroz 4 elementa: diskusije o sadržajima pročitanih priča kao i vještine jasnog izražavanja, kreativnih aktivnosti, igre i sportskih aktivnosti, te društveno korisnog rada kroz projekte u zajednici. Kao primjer društvenog uključivanja i doprinosa, oni će moći na licu mjesta odraditi svoj zadatak pomažući mlađoj djeci i tako na praktičan način shvatiti važnost povezanosti unutar zajednice.

Škola još nije počela, nema zadaća i obaveza, dovedite djecu da s nama provedu dva poučna i zabavna sata!

Prijave na program su obvezne i primaju se ispunjavanjem prijavnice ovdje.

Program suradnje Osnaživanja mladih i udruge Orehović. 


Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content