Omiljena dramska radionica na engleskom jeziku Try Theatre u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka i American Cornerom Rijeka nastavlja atraktivan život u Dječjoj kući! 🙂 

subotu 24. rujna od 10 do 11 i 30 sati održat će se prva od pet radionica novog Try Theatre ciklusa te će se redovno održavati subotom.

Radionice se odvijaju u Dječjoj kući (kompleks “Benčić”) u organizaciji American Cornera Rijeka Gradske knjižnice Rijeka za dvije grupe – prva grupa od 5 do 8 godina starosti u terminu od 10 do 10.45 sati, a druga od 9 do 11 godina starosti u terminu od 10.45 do 11.30 sati. 

Try Theatre je škola glume koja dopušta svojim polaznicima oslobađanje vlastite kreativnosti, osobnosti i talente u sigurnom i poticajnom okruženju. Kroz glumu, igre i razne aktivnosti, polaznici stječu znanje o glumi i samopouzdanje na organski način – ne učeći, nego stvarajući vlastita, osobna iskustva.

Završna radionica odvija se 22. listopada. 

Radionica je besplatna za članove Gradske knjižnice Rijeka, a sudjelovanje je zbog ograničenog broja mjesta potrebno prijaviti putem obrasca.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content