U četvrtak, 26. listopada 2023. u 17:30 sati, u Dječjoj kući (Kontejner 4.kat) održat će se interaktivna radionica namijenjena roditeljima “Važnost i uloga svjesnosti u roditeljstvu”.

Što je svjesnost i kako je razviti? Kakvu ulogu svjesnost ima u našem životu? Kakvu u odnosima roditelj – dijete? Na radionici ćemo se baviti upravo ovim i sličnim pitanjima. Kroz praktičan rad svih sudionika pokušat ćemo osvještavati i identificirati načine na koje prekidamo ili gubimo (ograničavamo) svoju svjesnost te kakve reakcije iz toga nastaju. Jer, tek polazeći od samih sebe (kao roditelja) i naše svjesnosti možemo se na adekvatan i kvalitetan način povezati sa našom djecom, bolje razumjeti naša i njihova ponašanja i emocije.

Kako se kroz iskustvo i doživljeno najbolje uči, sudionici će kroz različite vježbe i zadatke imati mogućnost podijeliti svoja iskustva, postavljati pitanja i diskutirati.

Voditeljica radionice je Dolores Prodan, gestalt psihoterapeut.

Radionica je besplatna, a prijavati se može ispunjavanjem prijavnice na linku ovdje. Broj sudionika je ograničen.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content