Jeste li ikada bili u iskušenju žonglirati s tri naranče ili zavrtjeti tanjur na štapu poput pravih kineskih majstora, ali nikad niste bili sasvim sigurni kako to učiniti? Mi vam možemo pomoći! Svi koji žele naučiti žongliranje ili ekvilibrizam su dobrodošli. Naučit ćete osnove raznih žonglerskih disciplina kao što su palica i lopta, diabolo, cvjetni štapići, kineski tanjuri, hula hoop ili poi spinning. Osim toga, naučit ćete da stajanje na rola boli ili hodanje po užetu nije nemoguće. Potrebno je samo malo vježbe! Dođite i upoznajte šarenilo cirkusa!

Voditelji: Andrej Tomše i Anja Ropoša
U suradnji s: Cirkokrog

Anja Ropoša je trenerica cirkuske pedagogije, učiteljica hula hoopa i izvođačica iz Slovenije. Nakon što je 2019. otkrila svoju strast prema hula hoopu, iste je godine završila osnovnu obuku iz cirkuske pedagogije. Aktivna je članica Slovenske udruge cirkuske pedagogije od 2020. Od tada vodi cirkuske radionice za ljude svih dobnih skupina u različitim postavama te nastupa solo i grupno. 2021. godine sudjelovala je na međunarodnoj edukaciji inkluzivnog cirkusa i sada vodi cirkusku grupu odraslih osoba s invaliditetom.

Andrej Tomše slobodni je cirkuski i kazališni umjetnik. 2013. godine završio je cirkusku školu CAU u Granadi, Španjolska. Od tada stvara ili sukreira kazališne komade s izrazitim cirkuskim prizvukom. Njegov najdraži rekvizit za žongliranje su palice.

Cjelokupan program, više informacija o svakoj predstavi i radionici možete pronaći na www.zbirkus.com, gdje je potrebno i rezervirati svoje mjesto za svaku aktivnost u kojoj želite sudjelovati. Ulaznica za svaku predstavu je 5 eura, dok će za radionicu Cirkuskih vještina biti potrebno izdvojiti 15, a za radionicu Dječja kuća za biljke 10 eura.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content