ljetno istraživanje s Pedagoškim kabinetom

vrijeme: 3. 7. – 7. 7.; 8,30 – 12,30

mjesto: Dječja kuća

izvođač: Pedagoški kabinet 

dob: 7 – 11 godina

način prijaveprijave se primaju putem obrasca ovdje

Dodatne informacije: natali@pedagoskikabinet.hr

PRIJAVE: prijave se primaju putem obrasca ovdje.

Još jedni neobični školski praznici u Dječjoj kući čekaju vas u organizaciji Pedagoškog kabineta u obliku posebnog kampa koji će se održati od od 3. – 7. 7. 2023.

Riječ je o programu posebno osmišljenom za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole, a čini ga kombinacija originalnih aktivnosti: kreativnih igara, uradi sam kreativnih radionica i društvenih igara.

Dinamičan i raznolik sadržaj omogućit će svakom djetetu da u danu pronađe aktivnosti koje su u skladu s njegovim postojećim interesima, ali otkriti neke nove talente i interese.

Posebnu pažnju kao i uvijek usmjeriti ćemo na međusobno upoznavanje i uspostavljanje odnosa unutar grupe, a djeca će kroz primjenu različitih kreativnih aktivnosti i igara imati prilike razvijati socijalne i komunikacijske vještine, vještine donošenje odluka, timski rad te kreativno i kritičko mišljenje.

U dosadašnjim kampovima izrađivali smo neobične stvari poput terarija s pravim biljkama, noćnih lampi, mobila, vezli smo motive na obručima za vezenje i mnoge druge stvari.

(Da preduhitrimo vaša pitanja) I ovaj puta Pedagoški kabinet vam donosi u potpunosti novi program aktivnosti kako bi ljetni kamp bio jednako uzbudljiv i svim onim vjernim pratiteljima koji nam se iznova vraćaju.

Kreativni ljetni kamp održavati će se 3.-7.7., svakim danom od 8:30-12:30 u prostoru Dječje kuće.

PLAĆANJE:

CIJENA PROGRAMA 70 EUR/ 527.42 HRK

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

**U cijenu programa uključeno je profesionalno vodstvo i svi edukativni i kreativni materijali**

Kada vam se povratno javimo i potvrdimo mogućnost upisa, potrebno je kroz naredna dva dana izvršiti uplatu u iznosu od 70 EUR čime se potvrđuje upis djeteta i osigurava mjesto u kampu.

Povrat sredstava:

U slučaju nedolaska djeteta na kamp uzastopno tri li više dana, roditelji imaju pravo na povrat polovice uplaćenog iznosa, isključivo na temelju liječnike potvrde o bolesti djeteta.

U slučaju odustajanja od kampa nakon uplate sredstava, a bez opravdanog razloga (bolest djeteta) organizator nema obvezu povrata novaca.

U slučaju kada organizator mora otkazati realizaciju programa radi izvanrednih okolnosti, roditelji imaju pravo na povrat cjelokupnog uplaćenog a neiskorištenog iznosa.

Svi programi festivala Tobogan su dostupni na linku ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content