Vrijeme: 20. 12. u 18 sati 

Izvodi: Pedagoški kabinet 

Dob: 8.- 11 godina 

Prijave: prijave se primaju putem obrasca ovdje

Čarobna radionica inspiriranu norveškim blagdanima, gdje se tradicija, priroda i slatki okusi spajaju u jedinstveno iskustvo! Ova kreativna radionica pruža djeci priliku da stvore prekrasne prirodne ukrase za božićno drvce koristeći različite tehnike, uključujući tradicionalne norveške ukrase od kolača, poznate kao “pepperkaker.” Na stolovima će biti postavljeni raznovrsni materijali poput šumskih plodova, sušenog voća, začina, vune, filca, drveta, eteričnih ulja, ali i sastojaka za izradu “pepperkake.”

Voditelji će pružiti smjernice i podršku kako bi djeca mogla kombinirati izradu tradicionalnih ukrasa od kolača s prirodnim ukrasima, stvarajući tako poseban spoj okusa i estetike. Svako dijete će imati priliku stvoriti svoje maleno božićno remek-djelo u obliku ukrasa za bor i ukrašenog “pepperkake.”

Na kraju radionice, svako dijete će ponosno otići s vlastitim posebnim ukrasom i ukusnim “pepperkake,” spremnim za dijeljenje radosti božićnih trenutaka s obitelji kod kuće.

Aktivnost se odvija kao dio Norveških dana u Rijeci u partnerstvu s Norveškim veleposlanstvom Zagreb. Sve aktivnosti u Dječjoj kući provjerite ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content