U Dječjoj kući će 5. i 6. listopada ove godine biti održan 6. Festival psihologije i medija.

Festival je platforma za suradnju psihologa i medijskih stručnjaka, pokrenuta radi jačanja dijaloga između ovih profesija, te boljeg međusobnog razumijevanja i kvalitetnije suradnje. Zamišljen je kao skup konferencijsko – festivalske forme koja uključuje sve oblike sudjelovanja, a pokrenut je s namjerom uključivanja zainteresiranih stručnjaka i organizacija.

Na ovogodišnjem Festivalu koji se organizira u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka govorimo, između ostalog, o utjecaju medija na mentalno zdravlje djece te na njihov rani razvoj, suradnji škole i školske medicine, umjetnoj inteligenciji, protokolu u funkciji poslovne komunikacije, predizbornim istraživanjima, govoru mržnje među mladima, diskriminaciji.

Skup je namijenjen psiholozima, medijskim stručnjacima, ali i svim profesijama kojima su su u fokusu interesa psihologija, mediji, etika, djeca i suvremene teme.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na mail fepsim@gmail.com do 4. listopada 2023. godine, a broj sudionika je ograničen.

organizira: Društvo psihologa Primorsko-goranske županije & Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content