Iako je naš kvart još uvijek gradilište te iščekujemo nastanak ključne središnje zelene površine i okolnih prilaznih pješačkih staza od srijede 7. 7. vrijedi važna novost – za parkiranje su otvorena mjesta unutar kompleksa.

Rijeka Plus je obavijestio korisnike da je od dana 7.7.2021. godine omogućeno korištenje parkirališta Rikard Benčić. Na navedenom parkiralištu moguće je kupiti parkirne karte isključivo po satu. Za navedeno parkiralište ne vrijede povlaštene, mjesečne ni tjedne parkirne karte. Cijena sata parkiranja iznosi 6,00 kuna, a parkirna se karta može platiti putem postavljenog parkirnog automata, slanjem sms poruke na broj 708616  ili PayDo aplikacijom. Cijena cjelodnevne parkirne karte iznosi 48,00  kuna. Kapacitet parkirališta je 51 parkirno mjesto te 4 parkirna mjesta za osobe s invaliditetom. Radno vrijeme parkirališta je radnim danom od 07 do 21 sat, te subotom od 07 do 14 sati.

Posjetiteljima Dječje kuće skrećemo pažnju da se nakon parkiranja upute pješačkom stazom kroz Krešimirovu ulicu do prolaza između Palače Šećerane i Muzeja i moderne i suvremene umjetnosti koji je jedini regularni ulaz do Dječje kuće.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content