U sklopu obilježavanja 150. godišnjice rođenja Ivane Brlić Mažuranić, tijekom travnja i svibnja, u sklopu programa Art-kina Škola u kinu, bit će dostupne odabrane ekranizacije nekih od najpoznatijih djela velike hrvatske književnice.

Tako je u program uključen dugometražni animirani film Čudnovate zgode šegrta Hlapića iz 1997. godine (83 min), koji je te iste godine bio nominiran za filmsku nagradu Oscar, kao i blok koji uključuje dva višestruko nagrađivana kratkometražna animirana filma iz zbirke bajki Priče iz davnine: Šuma Striborova i Regoč (40 minuta).

Škola u kinu obrazovni je program Art-kina dostupan vrtićima, osnovnim i srednjim školama tijekom cijele školske godine. Na sve filmske projekcije iz programa ulaz je slobodan, a termini projekcija dogovaraju se individualno s voditeljicom programa Dinom Ožanić.

Katalog programa Škola u kinu može se pregledati na poveznici:

https://www.art-kino.org/storage/media/skola/program-skola-u-kinu-2023-2024-katalog.pdf

Sve detalje vezane uz termine možete saznati putem e-mail adrese edukacija@art-kino.hr, ili pozivom na broj 091/456-7036.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content