Voliš li raditi s djecom, komunikativan/a si, odgovoran/a, vedrog duha, spreman raditi u timu… pridruži se ekipi animatora Dječje kuće & Gradske knjižnice Rijeka!

U popodnevnim satima u našoj Dječjoj kući veselo je i razigrano. Tvoj zadatak je paziti da se u naše prostore ne zavuče dar-mar. Isto tako, očekujemo da budeš prava sveznalica i da našim korisnicima, kako malima tako i velikima budeš putokaz i informator o programima, radionicama, kino projekcijama i sl. 

Nudimo dinamičnu i razigranu radnu atmosferu i fleksibilnost pri dogovaranju smjena… a tu i tamo pade kriška torte nakon rođendana. Posao nije svakodnevan već prema potrebama, mogućnostima i dinamici događanja.

Za prijavu pošalji par rečenica o sebi te kratko motivacijsko pismo s interesima i željama najkasnije do 5. listopada 2022. na mail info@djecjakuca.hr

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content