Od ponedjeljka 2. 1 . do četvrtka 5. 1. 2023. ( 8:30 – 12:30) održavat će se kreativna zimska škola pod vodstvom voditeljice programa Natali Bosić, mag.paed. iz Pedagoškog kabineta.

Kreativna zimska škola posebno je osmišljena za djecu od 1.-4. razreda OŠ.

CIJENA PROGRAMA: 400 kn / 53.09 EUR

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK  

Detalji prijave i plaćanja dostupni su na linku ovdje.

U cijenu programa uključeno je profesionalno vodstvo i svi edukativni i kreativni materijali. Djecu je moguće dovesti od 8 sati.

Za sve informacije voditeljica je dostupna na mail natali@pedagoskikabinet.hr za dodatne informacije.

Svakim danom u našem će se programu izmjenjivati različite aktivnosti – uradi sam kreativne radionice, dramske i društvene igre.

Dinamičan i raznolik sadržaj omogućiti će svakome da u danu pronađe aktivnosti koje su u skladu s njegovim postojećim interesima, ali otkriti neke nove talente i interese.

Posebnu pažnju kao i uvijek usmjeriti ćemo na međusobno upoznavanje i uspostavljanje odnosa unutar grupe, a djeca će kroz primjenu različitih kreativnih aktivnosti i igara imati prilike razvijati socijalne i komunikacijske vještine, vještine donošenje odluka, timski rad te kreativno i kritičko mišljenje.

Na našim kreativnim radionicama zajedno ćemo istraživati neobične uradi sam i umjetničke tehnike koje do sada još (nadamo se) niste imali prilike isprobati, a pauzu od stvaranja uzeti ćemo kako bi igrali jednu od uzbudljivih društvenih igara.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content