Jedan od većih problema kada si mladi glazbenik ili se bar želiš malo zezati s instrumentima je što nemaš gdje svirati – soba je premalena, svirka smeta baki i susjedima, gnjave te brat ili sestra ili ti je ambijent dosadan. A možda želiš naići i na nekog sličnomišljenika s kojim možeš razmijeniti iskustvo i melodije.

Mi u Dječjoj kući (još) nemamo instrumenata, ali imamo simpatičan prostor u kojem nikome nećeš smetati, a uz to još ti pruža i jedan poseban pogled na grad. 

Sviraš li violinu, gitaru, električnu gitaru, bas-gitaru ili kakvo drugo jednostavno prijenosno glazbalo s njime ako imaš između 6 i 13 godina starosti možeš slobodno doći u Dječju kuću te vježbati i svirati svaki radni dan od 12 do 17 sati. Priključi se na našu struju i sviraj! 🙂 

Za sve dodatne informacije dostupni smo na mail info@djecjakuca.hr.

Dječja kuća je siguran i slobodan prostor boravak u kojem je besplatan, a ujedinjuje funkcije knjižnice, dnevnog boravka, kina, galerije i radionice.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content