U tjednu uoči dodjele američke filmske nagrade Oscar, na veliko platno kina Dječje kuće vraćamo tri filma nominirana za tu prestižnu nagradu: animirane filmove Crvena panda i Mačak u čizmama: Posljednja želja, nominirane u kategoriji najboljeg animiranog filma te fantastičnu avanturu Jamesa Camerona Avatar: Put vode u 3D izdanju, nominiranom u kategorijama za najbolji igrani film, zvuk, scenografiju i vizualne efekte.

Filmski spektakl Avatar: Put vode odvija više od jednog desetljeća nakon događaja iz prvog dijela. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori.

Termin prikazivanja u ožujku:

subota, 11. ožujka u 16 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 4 EUR (30,14 HRK)

Žanr: ZF avantura

Godina: 2022.

Zemlja: Sjedinjene Američke Države

Režija: James Cameron

Uloge: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang

Scenarij: James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver

Montaža: David Brenner, James Cameron, John Refoua, Stephen E. Rivkin

Glazba: Simon Franglen

Produkcija: 20th Century Studios / TSG Entertainment / Lightstorm Entertainmen

Distribucija: Blitz

Trajanje: 190 min

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content