Voliš čitati uzbudljive knjige, razgovarati o njima, smijati se i zezati? Imamo grupu za tebe.

Dječjoj kući u Dječjem odjelu Stribor Gradska knjižnica Rijeka nastaje novi dječji čitateljski klub! 

Vrijeme održavanja: 30. 4. u 10 sati

Lokacija: Dječja kuća ( Šuma Striborova )

Izvođač: Vi

Dob: 9 – 11

Prijavastribor@gkri.hr 

Čitateljski klubovi omiljen su oblik okupljanja i druženja čitatelja, dobra prilika za upoznavanje novih prijatelja i zabavan razgovor o knjigama koje volimo čitati. 

Novi čitateljski klub namijenjen je djeci od 9, 10 i 11 godina starosti.

Prvo druženje, uz upoznavanje i dogovor, održat će se u sklopu Tjedna dobre dječje knjige u subotu 30. 11. u 10 sati , a žeeliš li i ti uskočiti u taj vlak prijave su obvezne na mail stribor@gkri.hr ili osobno u Dječjem odjelu Stribor.

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content