Simpatični minijaturni Passepartout mladi je znanstvenik koji oduvijek sanja o tome da postane veliki istraživač. Jednog dana, on se susreće s Phileasom, žapcem koji prihvaća okladu da će u 80 dana obići svijet. Iskoristivši životnu priliku u kojoj će obići niz egzotičnih zemalja, Passepartout kreće sa svojim novim prijateljem u ludu i uzbudljivu avanturu punu obrata i iznenađenja.

Obiteljska avantura temeljena je na istoimenom romanu i nezaboravnom klasiku velikog Julesa Vernea koji nas je naučio o zemljopisu više nego svi atlasi zajedno i koji dan-danas osvaja i nadahnjuje sve uzraste čitatelja.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja:

petak, 23. rujna u 17 sati

petak, 30. rujna u 17 sati – OTKAZANO

subota, 1. listopada u 17 sati – OKTAZANO

nedjelja, 2. listopada u 17 sati – OTKAZANO

nedjelja, 9. listopada u 17 sati

nedjelja, 16. listopada u 17 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Izvorni naziv: Le tour du monde en 80 jours

Žanr: animirani

Godina: 2021.

Zemlja: Francuska, Kanada

Režija: Samuel Tourneux

Montaža: Benjamin Massoubre

Glazba: Norbert Gilbert

Produkcija: Cottonwood Media

Distribucija: Blitz

Trajanje: 82 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content